Föreläsningar om arbetsklimat, mångfald, inkluderande arbetsplats, omedvetna fördomar, jämlikhet, normer mm.

Ellinor Wrangtorp föreläser om inkluderande arbetsplats, omedvetna fördomar och normer och dess betydelse för bemötande och för att alla människor ska kunna våga vara den hen är.

Hör av dig

Kan jag bidra med att ge er mer kunskap om mångfald och inkludering, om människans oerhörda förmåga av att kategorisera och öka ert medvetande kring exempelvis en trygg, öppen och inkluderande arbetsplats? För att människor ska kunna vara sig själva hos er.

Vill du ha en föreläsning full av värme, insikter, kunskap, inspiration och tips? Fyll i formuläret, maila eller ring för att komma i kontakt med mig. 

Jag ser fram emot att höra ifrån dig!

En skåning på Åland?

Ellinor har rötterna i Skåne, studietiden i Norrland och Tyskland och sitt mesta arbetsliv i Stockholm. För fyra år sedan gick flytten från Stockholm till ö-riket Åland. 

Havet. Naturen. Lugnet. Det vackra och enkla.

Nix, Åland är inte långt iväg, det är två timmars båtresa från Grisslehamn (Norrtälje). Det är inga dyra resekostnader och det går flera båtturer per dag. Det är med andra ord inga utmaningar för mig att ta mig till städer i Sverige och föreläsa för just er. Eller till Svenskfinland.

Tveka inte att höra av dig om ni önskar kunskap och inspiration som passar alla; om inkluderande arbetsplats, omedvetna fördomar, normer, kategoriserade, bemötande, hbtqi+ och lite till. 

Rött båthus med båt ligger vid spegelblankt hav på Åland där Unikum Kunskap och verkstad har sitt säte.
Rulla till toppen